Lakatos Levente - Megrepedt álarc (Szigor #1)



A Blogturné Klub egy nyílt LMBTQ blogturnéval szeretné kifejezni támogatását az idén 20 éves Budapest Pride tiszteletére. Ezen a turnén olyan könyvek vesznek részt, amelyek fő- illetve mellékszereplője leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű vagy queer.

Rendhagyó bejegyzésemben írnék először is egy nagyon sikeres hírességről, aki méltán lehet büszke sikereire, majd pedig egy könyvről, amiben központi téma a másság.

Kamasz éveimből fiatal nővé válásom során ismerkedtem meg ezzel a nagyszerű színésznővel, a Szex és New York örök kedvencemmé avanzsált akkoriban. Friss, fiatalos volt, tele optimizmussal, vidámsággal. Miranda karaktere pedig végtelenül példamutató lett a számomra.  Egy nőies nő, aki határozott, akinek egyszerre fontos a karrierje és a családja is. Megdöbbentett, amikor hallottam, hogy a kétgyermekes Cynthia Nixon elhagyta a férjét, és nyíltan felvállalta, a nőkhöz vonzódik. Barátnőjével azóta már házasok, és közös gyermeket is vállaltak. Bátor nő, aki nem maradt a skatulyában, amit a társadalom ráhúzott. Mert lépni egy nagyot, mert boldog lenni. A karrierje azóta is ível, szívén viseli azoknak a sorsát, akik hozzá hasonlóan nyíltam felvállalják másságukat. tehetsége pedig nem csak a filmvásznon, de a színpadon is kitűnik.


Lakatos Levente: Megrepedt álarc


Borító:
Jól öltözött komoly férfi, a piros háttér és betűszín erotikus hatást kölcsönöz a képnek. 
A betűk típusa komoly, Levente aláírása újítás a többi könyvéhez képest, nekem tetszik.




Fülszöveg:

Liza két éve megállapodást kötött. Liza két éve színleli a boldogságot. Lizát két éve nem érintette férfi.
Az egykoron kicsapongó életű Liza és vőlegénye, a fényes politikai karrier küszöbén álló Sándor a kívülállók szemében tökéletes álompárnak tűnik, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják egyben. Mikor a lány egy banális félreértés folytán találkozik egy sármos idegennel, aki darabokra töri a testi és érzelmi nélkülözés miatt már megrepedt álarcát, a botrány elkerülhetetlen. Vajon Liza képes kiköszörülni a csorbát, vagy az édesapja politikai hírnevével együtt a saját jövőjét is beszennyezi? Ki kerül ki győztesként az érdekek és az érzelmek összecsapásából?
A népszerű magyar szerző, Lakatos Levente új, Szigor című, kizárólag e-könyvben megjelenő sorozatában erotikus jelenetekkel színesíti a politikai cselszövések, a tiltott kapcsolatok, valamint a hétköznapi illúziók, azaz a gyarló hazugságok világát.
Véleményem esetlegesen Spoilert tartalmazhat!!!
Szám szerint ez a negyedik Lakatos Levente munka, amit van szerencsém elolvasni, és határozottan kijelenthetem, egyre jobbak! A Loveclub, a Bomlás és az Aktus sikere után kicsit rövidebb terjedelemben csillogtatta meg ezúttal tehetségét, a Megrepedt álarc azonban alátámasztja a mondást: nem a méret a lényeg!

Ebben a könyvben van minden: humor, dráma, romantika, erotika, a befejezés pedig ütős és egyben idegeket borzoló.
A történet főszereplője, Liza feláldozza önmagát, amikor fejet hajtva apja akaratának egy feltörekvő, fiatal politikus kamumenyasszonyává válik. Mert hogyan is mutatna egy konzervatív pártvezető, aki a saját neméhez vonzódik?! Ezzel azonban mindketten boldogtalanná válnak.
A politika veszélyes talajára kalauzol minket az író, ahol annyi lehetőség rejlik, de olyan sok a sablon, a hazugság, ahol karnyújtásnyira van a siker, és legalább olyan közel, ha nem közelebb a bukás. Elég egy megszellőztetett, szaftos botrány, egy ismeretlen, de annál elszántabb ellenség, és máris évek kemény munkája kerülhet veszélybe. Lehetünk boldogok és sikeresek akkor is, ha történetesen nem vagyunk heteroszexuálisak? Ebben a rövid, de annál izgalmasabb történetben rengeteg kérdés bujkál és én alig várom, hogy a folytatásban válaszokat kapjak!

A kötet kizárólag e-könyvben jelent meg, letölthető ITT

Ezúton köszönöm  Lakatos Leventének, hogy olvashattam a könyvet!

Természetesen a megszokott játék sem maradhat el! :) Három nyeremény könyv vár a szerencsés nyertesre: 1 példány Rácz-Stefán Tibor: Fogadj el,  1 példány Ryan Loveless: Ethan és Carter, és 1 példány Becca Prior: A tanítvány.

Alább elolvashatod minden blogger kedvenc LMBT hírességét, közéleti személyiségét, a Te feladatod pedig, hogy beírd a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy mely blogon kiről olvashattál.

Figyelem: 72 óra áll rendelkezésre a nyertesnek az értesítő e-mailre válaszolni. Ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Kizárólag magyarországi címre postázunk! Sok szerencsét!


a Rafflecopter giveaway

Állomások:

Július 3.

Július 4.

Július 5.

Július 6.

Július 7.

Július 8.

Július 9.

Július 10.

  • Pastel Blue and Chocolate Cake - Becca Prior: A tanítvány
  • Annie könyves blogja - Jodi Picoult: Gyere haza
  •  CBooks - Tiffany Reisz: Az angyal
  •  A könyv mechanikája - Michael Cunningham: Otthon a világ végén

Július 11.

  • Thinking About You - Marie-Aude Murail: Oh, boy!
  • Kristina blogja - Becca Prior - A tanítvány
  • randomfinny - Madeline Miller: Akhilleusz dala
  • The book world - Rácz-Stefán Tibor: Fogadj el!

Július 12.

  • Könyvspirációk - Becca Prior: A tanítvány
  • Thinking About You - David Levithan - John Green: Will & Will
  • Bibliotheca Fummie - Oscar Wilde: Dorian Grey arcképe
  •  Gabó olvas - Nádasdy Ádám: Vastagbőrű mimóza és David Leavitt: Arkansas

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei


Könyvek, filmek, sorozatok

Amiről megmondom a magamét...

Akik adnak a véleményemre:

Üzemeltető: Blogger.